Szkoła dla początkujących magów!
Moim ograniczeniem jest czysta woda... , a teraz mojemu rodzajowi trudno jest znaleźć jej zasoby. Jesteśmy duchami wody...bez niej giniemy. Woda jest moją miłością ale i ograniczeniem. Bez niej nie przetrwam. Dlatego każde z nas broi swego terenu jak tylko może < patrzy na niego > Praktycznie nikomu nie pozwalamy się zbliżać... < był jeszcze jeden powód dla którego w tym temacie był tak zawzięty, ale wolał by nikt o nim się nigdy nie dowiedział>
pfff
<prychnął>
a czy ja Cię stąd wyganiam?
Miałem ochotę zaczerpnąć świeżego powietrza nad jeziorem i to miejsce mi się spodobało, ale dobra jak tak bardzo Ci przeszkadzam, to już sobie idę
<odwrócił się w stronę lasu>
Ostatnio edytowany przez Celias (2010-07-20 17:34:41)
Nie powiedziałem ci, żebyś stąd odchodził. Tylko zaskoczyło mnie to, że w ogóle tu przyszedłeś. < cały czas patrzy na niego> Widziałeś mnie w mojej drugiej formie prawda? <domyślał się tego, że mogło tak być>
Każdego kto jest człowiekiem... czy też wychowany wśród ludzi, kto nie spotkał się wcześniej z nimi, będą one fascynowały. To chyba normalne, ale tu juz chyba nic nie zrobi na mnie wrażenie po tym co przeszedłem...
Ostatnio edytowany przez Celias (2010-07-20 18:32:08)
dokąd?
<nie ruszył się z miejsca. Po tym co go spotkało, wolał być ostrożny. Już raz tak poszedł w ciemno i skończyła się to tym, że miał teraz krótkie włosy>
Ostatnio edytowany przez Celias (2010-07-20 18:39:41)